B E T E C O Licna Zastitna Oprema

Početna Strana O nama Proizvodi Kontakt


Ideja - Brend - Uspeh

Politika ISM

IDEJA

- Ideje su vredne, a koliko, obično pokazje vreme. Za neke su potrebene godine da bi se pokazale u pravom svetlu. Punih deset godina Beteco se zalaže za promociju vrednosti, kreativnosti, orginalnosti, viziju, misiju, razum, emociju, obećanje i slobodu, a sve u cilju približavanja vlastitih proizvoda kupcima uz punu primenu evropskih standarda.

- Kreiranjem jedinstvenog vizuelnog identiteta za svaku jedinicu proizvoda u okviru proizvodnog programa napravljen je veliki korak na deset godina dugom putu stvaranja internacionalnog brenda. Imidž Beteca gradimo na sopstvenim rezultatima poslovanja, kao i rezultatima poslovanja našeg velikog broja kupaca i njihovim zadovoljstvom ostvarenom saradnjom.

BREND

- Beteco je osnovan 1994. godine u Srbiji i Crnoj Gori kao preduzeće za proizvodnju, trgovinu, i usluge u cilju snabdevanja domaćeg stranog tržišta Ličnom Zaštitnom Opremom. Razvoj Beteca je deo istorije razvoja LZO (HTZ) na prostoru Srbije i Crne Gore. Beteco počinje sa radom u trenutku kreiranja sopstvene strategije i poslovne politike kada se ukazala potreba za novim proizvodnim identitetom koji će pratiti vlastitu viziju prevazilaženja klasičnog koncepta proizvodnje ličnih sredstava.

- Skoro 60 godina LZO je imala samo formalan status u pogledu zaštite radnika. Standardi u tom pogledu nikada nisu bili primenjeni u punom smislu zaštite zdravlja pa i života radnika. Svojom strategijom razvoja Beteco je postavio svoj osnovni cilj: da svojim proizvodima, njihovim kvalitetom i pouzdanošću u potpunosti ispoštuje evropske standarde sa željom humanizacije radnog mesta, a samim tim i osećanja ugodnosti, primerene odevenosti, boljeg raspoloženja čime se direktno utiče na kvalitet rada radnika naših kupaca.

USPEH

- Strateški razvoj poslovnog sistema Beteco zasnivao se na četiri osnovna segmenta: kvalitetnim i obučenim ljudima (znanje, profesionalizam, iskustvo), povećanju broja i kvaliteta kupaca, uvođenju modernog informacionog sistema kao osnove ažurnog i uspešnog poslovanja i kontinuiranom sprovođenju sistemskih, marketinških i komunikacionih aktivnosti u cilju kreiranja prestižnog ugleda u poslovnoj javnosti.

- Dakle, razum, emocija, obećanje, sloboda, projektni zadaci, kvalitetne analize, poslovna strategija i realizovani projekti dali se takve rezultate da Beteco danas jedan od najuspešnijih proizvođača LZO u Srbiji i Crnoj Gori.

- Katalog predstavlja integralni deo marketinškog procesa gde je prezentovan jedan deo našeg proizvodnog programa za koji se smatra da će biti dovoljan da pobudi vaše interesovanje za proizvode kompanije Beteco.

- Za one proizvode koji nisu kataloški prikazani, a sam izgled bi trebao da zadovolji potrebe odevenosti radnika primerene delatnosti vaše kompanije, Beteco će odgovoriti na svaki zahtev u punoj meri.

Beteco d.o.o.
Novi Beograd, Palmira Toljatija 68b,
tel./fax: + 381 (011) 319 - 0701; 319 - 0702; 319 - 0703